جمعه، فروردین ۱۰، ۱۳۹۷

امروز برای آتنا دائمی و گلرخ ابراهیمی دعا کنیم

جان آتنا دائمی و گلرخ ابراهیمی در زندان قرچک ورامین در خطر است!

آتنا دائمی و گلرخ ابراهیمی ایرایی، از کنشگران مدنی و فعالین حقوق کودکان و فعالین حقوق بشر، در زندان قرچک ورامین در وضعیت جسمانی و روحی بسیار نگراﻥکنندهﺍی قرار دارند. گلرخ ابراهیمی به دنبال ۵۴ روز اعتصاب غذا، حتی توان راه رفتن را نیز ندارد و با افت شدید فشار خون و کاهش وزن بیش از ۲۰ کیلوگرم و امتناع از تزریق سرم، در وضعیت بسیار وخیمی به سر ﻣﻰبرد. آتنا دائمی نیز که در تاریخ ۲۶ بهمنﻣﺎه به اعتصاب غذای خشک خود پایان داده بود، در حال حاضر دچار سرماخوردگی و تب شدید شده است و نیمی از صورت او نیز فلج شده است که طبق نظر مسئولین بهداری زندان، بر اثر شوک عصبی و یا ضرب و شتم مسئولین زندان، یکی از عصبﻫﺎی صورت او دچار آسیبﺩیدگی و از کار افتادگی شده است. آتنا دائمی و گلرخ ابراهیمی در روز ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ همراه با ضرب و شتم از زندان اوین به زندان قرچک ورامین منتقل شدند که به دنبال آن، این دو فعال مدنی در اعتراض به این انتقال غیر قانونی، از تاریخ ۱۴ بهمنﻣﺎﻩ وارد اعتصاب غذای خشک شده بودند. این دو زندانی سیاسی در حال حاضر ممنوعﺍلملاقات و از حق استفاده از تلفن نیز محروم هستند. نهادهای بینﺍلمللی حقوق بشری، همچون سازمان عفو بینﺍلملل و ﻛﻤﻴﺘﮥ حقوق بشر پارلمان اروپا، خواستار آزادی فوری آتنا دائمی و گلرخ ابراهیمی و آرش صادقی شدهﺍند. پیِر آنتونیو پانزری، رئیس ﻛﻤﻴﺘﮥ حقوق بشر پارلمان اروپا با انتشار اطلاعیه‌ای از وضعیت آتنا دائمی و گلرخ ابراهیمی ایرایی به شدت ابراز نگرانی کرده است و رفتارهای مسئولین زندان با این دو زندانی سیاسی را «ظالمانه و تحقیرآمیز» عنوان کرده است.

سرود پرستشی تمام شد

سرود پرستشی تمام شد




برای  دیدن و شنیدن ویدئو اینجا کلیک کنید

شنیده اید می گویند با دوستان خود دوست باش ، با دشمنانت دشمن ؟


شنیده اید می گویند با دوستان خود دوست باش ، با دشمنانت دشمن ؟ اما من    می گویم که دشمنان خود را دوست بدارید ، و هر که شما را لعنت کند ، برای او دعای برکت کنید ؛ به آنانی که از شما نفرت دارند ، نیکی کنید ، و برای آنانی که به شما ناسزا می گویند و شما را آزار می دهند ، دعای خیر نمایید . اگر چنین کنید ، فرزندان راستین پدر آسمانی خود خواهید بود ، زیرا او آفتاب را بر همه می تاباند ، چه بر خوبان ، چه بر بدان ؛ باران خود را نیز بر نیکو کاران و ظالمان        می باراند

 

" انجیل متی : باب پنجم ، آیات چهل و سه الی چهل و پنج "

ایمان


ایمان دارم به خدای  پدر، قادر مطلق ، آفریننده آسمانها و زمین

و عیسی مسیح فرزند یگانه او، سرورما، که توسط روح القدس دمیده شد، از مریم باکره زاییده شد، توسط پنطیوس پیلاطوس رنج کشید

به صلیب کشیده شد ، کشته شد ، به خاک سپرده شد ، وارد

قلمرو مردگان شد ، پس از سه روز دوباره برخواست و به آسمان

صعود کرد و به دست راست خدای متعال نشست ، او دوباره

بازخواهد گشت و مردگان و زندگان را داوری خواهد کرد

ایمان دارم به روح القدس ، کلیسای مقدس و تمام مقدسین

آمرزش گناهان ، برخواستن مردگان و زندگی ابدی

آمین 


دوشنبه، فروردین ۰۶، ۱۳۹۷

ناتو تصمیم دارد جمهوری اسلامی را از عراق بیرون کند

ناتو تصمیم دارد جمهوری اسلامی را از عراق بیرون کند
عربستان سعودی بر علیه ایران تجهیز میشود
ناتو اعلام کرد، برای از بین بردن نفوذ جمهوری اسلامی ایران در عراق، افراد ارتش این کشور را بویژه فرماندهان و دبیران ارتش را آموزش میدهد.
در خبری که از ناتو منتشر شد، بطور روشن جای پای آمریکا دیده میشود. از این طریق آمریکا با اعزام کارشناسان نظامی و استراتژی تصمیم گرفته عراق را با کمک حیدر ال عبادی کار پاک سازی نیروی دفاعی را خیلی سریع شروع کند.
ینس اشتولتن برگ دبیر کل ناتو برای روشن کردن هدف حضور ناتو در عراق گفت، ما سر خود اینجا نیآمدیم از ما خواستند بیآئیم و آمدیم و کار آموزش افسران عراق را با افرادی که از 19 کشور عضو داریم آغاز خواهیم کرد.
اولین قدم ناتو پاک سازی ارتش عراق از شبه نظامیان شیعه این کشور است که در حال حاضر تعداد آن‌ها به 40 گروه میرسد و همه آن‌ها از جمهوری اسلامی ایران حمایت میشوند و زیر فرمان این کشور هستند. اکثر این گروهها بدستور آیت الله سیستانی تشکیل شده و از همان روز نخست برای ایران در فعالیت‌های جنگی، جاسوسی تبلیغات و نفر گیری کار خود را شروع کرده بودند.
منابع موثق ناتو در پی خبر اشتولتن برگ دبیر کل ناتو گفتند، ناتو در عراق آکامی نظامی ایجاد میکند تا در این آکادمی افسران برای فرماندهی تربیت کند. در این آکادمی شبه نظامیان زیر فرمان ایران راهی ندارند، مگر اینکه رابطه خود را با ایران کاملاً قطع کرده و از گروه خود خارج شوند.
آمریکا با استفاده از تجربیات گذشته در عراق که در سال 2003 ملیارد ها دلار در این کشور خرج کرد و پول‌ها نصیب ارتش نشد، تصمیم دارد این بار به جمهوری اسلامی ایران اجازه دخالت در کار ارتش عراق ندهد و نمونه آن تصمیم حیدر ال عبادی است که روز پنج‌شنبه استخدام طرفداران جمهوری اسلامی ایران و شبه نظامیان را در ادارات اطلاعات و امنیت ممنوع اعلام کرد.
مصطفی عادل عمر (Muwafaq Adil Omar ) کارشناس بزرگ عراق به بنگاه خبری و انتشاراتی آر تی آلمان گفت، از این طریق گروه شبه نظامی ال حشش شعبی (al-Haschd asch-Schaabi ) که زیر فرماندهی مستقیم العبادی قرار دارند، باید از لباس شبه نظامی بیرون بیآیند و رابطه خود را با جمهوری اسلامی قطع کنند در غیر این صورت در ارتش جدید عراق جایی ندارند.
افراد این گروه در آینده به آکادمی ارتش و تسلیحات جدید دسترسی خواهند داشت. همین مقام میگوید، 40 گروه شبه نظامی شیعه که زیر نظر جمهوری اسلامی فعال هستند و ایران افراد خود را در کمپ های آن‌ها برای سوریه و یمن تربیت میکند، در لیست گروههای تروریستی هستند و پاک سازی عراق از وجود نفوذ و افراد ایرانی هدف اصلی و نهایی ناتو در عراق است.
مذاکرات محمد بن سالم ولیعهد جوان عربستان سعودی در لندن با یک قدم مهم که اتمی شدن عربستان سعودی است آغاز شد. گرچه این خبر از سوی گزارشگران اروپا منتشر نشد، اما منابع موثق با اشاره به خبر چندی پیش عربستان سعودی مبنی بر خرید راکتور اتمی با قدرت زیاد، گفتند، در مذاکرات ولیعهد عربستان در لندن پایه آن گذاشته شد و آن هم با برنامه ای که آمریکا آن را قبلاً معین کرده بود.
اما در اصل در سفر سه روزه ولیعهد عربستان سعودی به انگلیس مسأله یمن مطرح شد و انگلیس اعلام کرد، در یمن عربستان سعودی از خود دفاع میکند و مسأله راکت های بالیستیکی ایران مورد مذاکره قرار گرفت. آنچه رسانه‌های گروهی و کارشناسان بعد از مذاکرات لندن در این رابطه اعلام کردند، قطع کامل دست جمهوری اسلامی ایران در یمن بود.
کارشناسان میگویند، اکنون غرب به این نتیجه رسیده که جمهوری اسلامی ایران از خلع سیاسی در یمن استفاده کرد و جنگ دیگری در خاور میانه جلوی دروازه جنوبی عربستان سعودی راه انداخت تا از این طریق در این کشور نفوذ کند، بهمین علت از روز نخست تحریک ایران، عربستان سعودی از انگلیس 6،3 ملیارد دلار اسلحه خرید.
در برلین گفته شد، با وجود مخالفت برخی از نمایندگان پارلمان آمریکا با دخالت آمریکا در جنگ یمن، آمریکا و اتحادیه اروپا بخاطر نفت و امنیت خلیج فارس نمیتوانند از حمایت عربستان سعودی صرفنظر کنند. کارشناسان اتحادیه اروپا نیز همکاری و همیاری با انگلیس را در رابطه با جنگ یمن قبول دارند در حالیکه انگلیس از اتحادیه اروپا خارج شده است.
برای غرب آنچه در رابطه با مشکلات رژیم ایران منتشر میشود، نمونه‌ای از عطش رژیم ایران به جنگ است نه به رفاه مردم این کشور. بعد از انتشار خبر افزایش فعالیت نظامی ایران در کشور های مختلف و یمن آمار فقر و بیکاری در این کشور در رابطه با مذاکرات لندن بیشتر شده است. بعنوان مثال رسانه‌ها مینویسند، تنها قیمت برنج که خوراک سنتی مردم ایران است در چند ماه اخیر آن هم قبل از عید سال نو بیش از 60 در صد افزایش داشته و تعداد زیادی از کارگران بخش‌های فولاد و صنایع مهم که همه اشان در اختیار سپاه پاسداران هستند، سه ماه است که حقوق نگرفته اند.
در کشوری که راکت بالیستیکی ساخته در اختیار حوثی های یمن میگذارند، بیکاری بین 15 ساله تا 24 ساله 28،4 در صد است. رژیم ایران مردم و تظاهرات را با خشونت سرکوب میکند تا بتواند برای جنگ در کشور هایی که اصلاً به او مربوط نیست، هزینه تسلیحات و سرباز بپردازد.

مذاکرات ترامپ با دیکتاتور کیم آمریکا را برای خروج از قرارداد برجام مصمم تر میکند؟


مذاکرات ترامپ با دیکتاتور کیم آمریکا را برای خروج از قرارداد برجام مصمم تر میکند؟ این سئوالی است که این روزها کارشناسان مسایل هسته ای مهمتر از همه مشکل قرارداد برجام جمهوری اسلامی ایران در رسانه‌های گروهی مطرح میکنند.
تعدادی از کارشناسان عقیده دارند، ترامپ میخواهد با یک تیر دو نشان بزند، اول به کیم قدرت خود را نشان دهد و بگوید سیاست آمریکا با زمان اوباما فرق کلی کرده و دوم اینکه به ایران درسی داده باشد که قدرت دارد و به دیکتاتور کیم دندان نشان دهد.
وندی شرمان سیاستمداری که در سناریوی مذاکرات هسته ای ایران در زمان اوباما نقش اول را بازی میکرد و مدتها با کره شمالی نیز گفتگو کرده بود، میگوید، به احتمال ترامپ از قراداد هسته ای ایران خارج می‌شود تا به کیم نشان دهد، با وی نمیتوان بازی کرد.
در‌واقع چنین برمیآید ترامپ تصمیم جدی دارد از دیکتاتور کره شمالی بعنوان کیسه بوکس انتخاب کند و این بازی را به رینگ مبارزه قدرت بکشاند و به کیم بفهماند قرارداد بد را قبول نخواهد کرد. تحولات سیاسی چند روز اخیر نشان میدهد، مذاکرات ترامپ و کیم چندان راحت و ساده بگونه ای که برخی از کارشناسان پیشبینی میکنند نخواهد بود.
برخورد کیم از نمودار های سیاسی موجود میتواند این باشد که فکر کند، توافق خواهد شد اما توافق به سبک قرارداد تغییر یافته برجام.
نکته‌ای که کارشناسان امنیتی آمریکا و اروپا به آن توجه دارند، مشکل اقتصادی کره شمالی و ایران است. برای کیم مشکل اقتصادی اهمیت ندارد و میتواند اگر بخواهد بمب هسته ای را برای رسیدن به هدف به کار گیرد اما مشکل اقتصدی ایران از نوع دیگری است. در ایران مردم اعتراض میکنند به خیابانها میآیند و فریاد حق آن‌ها در جهان بگوش میرسد. پس میتوان گفت، موقعیت ایران از نظر اجتماعی حساس‌تر از کره شمالی است.
فعلاً ترامپ مشغول برنامه‌ریزی برای مذاکره با کیم میباشد اما حقیقت این است که آمریکا برای اولین بار در تاریخ مقابل دو فاجعه اتمی یکی ایران و دیگری کره شمالی قرار گرفته است. در مورد کره شمالی چنانچه شرمان میگوید، قدرت اتمی این کشور را نباید کوچک شمرد. آزمایش‌های مختلف اتمی این کشور میرساند، کیم آماده است سلاح اتمی خود را بکار گیرد.
از آن جائیکه تصمیم های ترامپ ناگهانی و در برخی از موارد بدون مشاوره با نزدیک‌ترین دوستانش همراه است، میتوان گفت، مذاکره با کیم و تصمیم ترامپ در آینده برای خروج از برجام حرکت سیاسی وی را در دو مسیر موازی بسودش تغییر خواهد داد. اول اینکه کنگره با او برای ایران موافقت خواهد کرد و دوم اینکه مذاکرات با کیم موافقت گروه بزرگی از نمایندگان دموکرات و جمهوری خواهان را پشت سر خواهد داشت.
یکی از دیپلماتهای محافظه کار اتحادیه اروپا میگوید، ترامپ تصمیم دارد، قرارداد برجام را لغو کند. اکنون امکان مذاکره با دیکتاتور کیم بزرگترین شانس را به او میدهد زود تر تصمیم خود را عملی کند.
بهتر بگوئیم ترامپ دستانش را روی دیگ معجون قرارداد برجام ایران گذاشته تا هرچه زودتر آن را واژگون کند. مذاکرات اتحادیه اروپا و کوشش های مکرون هم بجایی نرسید. هرسیاستمداری که به تهران میرود، دست خالی باز میگردد. ترامپ با کنار آمدن با کیم به احتمال اجازه نخواهد داد کره شمالی به ایران تکنولوژی هسته ای و موشکی بدهد.

ترامپ مشکل رسیدگی به امور آمریکا در سیاست خارجی داشته

تیلرسن وزیر خارجه آمریکا رفت و مایک پوم په او (Mike Pompeo ) رئیس سازمان سیا جایش نشست. گفته شد ترامپ مشکل رسیدگی به امور آمریکا در سیاست خارجی داشته است. مخصوصاً در مورد سیاست مربوط به ایران که تیلرسن ضعف نشان داده و روش ملایمی داشته است. پوم په او از گروه نرم تنان نیست بلکه با قدرت بیشتری عمل میکند. گفته شد، تیلرسن خود مایل به رفتن بوده و چندین بار با ترامپ در میان گذاشته است.
استیو گلد اشتاین (Steve Goldstein ) یکی از بلند پایگان مدیریت وزارت خارجه گفت، تیلرسن میخواست بخاطر کارهایی که انجام داده و مسایل ملی بماند. امروز حتی با پرزیدنت صحبت نکرد و دلایل رفتن خود را هم نمیداند.
در مورد قرارداد هسته ای با ایران او میگفت، او کی است اما من میخواهم یا آن را کاملاً لغو کنم و یا کاری کنم، اما او نطر دیگری داشت.
ترامپ تصمیم داشت قبل از مذاکره با کیم تیم خود را کلاً عوض کند و گفت پوم په او مانند شاهین است.
پوم په فردی است که از همان روز نخست انتخاب ترامپ به پرزیدنت جدید تبری گفت و افزود امید است پرزیدنت جدید قرارداد فاجعه آمیز را لغو کند.